Reparatii Telefoane

Cine suntem

Quick GSM SERVICE efectueaza servicii de telefonie mobila: Reparatii Hardware, Resoftari, Deblocari terminale Gsm. De asemenea, va oferim cele mai bune produse : carcase originale si neoriginale, acumulatori originali si neoriginali, incarcatoare auto si de retea, cabluri de date, handsfree, huse, carduri de memorie, incarcare electronica, cartele telefonice.
Firma noastra este formata dintr-o echipa de specialisti, care ofera seriozitate si profesionalism. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate.
Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor si serviciilor companiei. Folosindu-ne de experienta si cunostintele noastre putem raspunde celor mai exigente gusturi si dorinte.
Calitate
O echipa de technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu vor asigura servicii de cea mai inalta calitate.
Rapiditate
Service-ul nostru pune accent pe rezolvarea rapida a problemelor semanalate de clientii nostri, echipa noastra oferind servicii de calitate in cel mai scurt timp posibil.
Profesionalism
Constatarea defectului si gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar toate lucrarile efectuate de catre service-ul nostru primesc garantie 90 de zile.
Transparenta
Constatarea defectului si gasirea solutiei optime de reparat este Gratuita, iar costurile reparatiei sunt discutate in mod transparent, impreuna cu clientul.
Preturi Accesibile
Constatarea defectului si gasirea solutiei optime de repararare sunt Gratuite iar preturile pentru piese sunt la un nivel accesibil pentru toate buzunarele.
Experienta
Cu o indelunga experienta in domeniu, Quick GSM service va pune la dispozitie o echipa de tehnicieni atestati si servicii de cea mai inalta calitate

DE CE

Reparatii Telefoane

?

Quick GSM este un service autorizat si profesionist cu reparatii de natura hardware, software si restaurare a telefonului in cele mai bune conditii. Indiferent de marca si de natura problemei, va putem oferi cel putin o constatare precisa, insotita de solutii imediate pentru rezolvarea problemei.

Serviciile Noastre

QuickGSM ofera o gama variata de servicii pliate pe nevoile clientilor sai.
 • Reparatii TelefoaneReparatii Hardware
  Quick GSM ofera servicii de reparatiilor hardware pentru telefoanele mobile, reparatiile fiind efectuate intr-un mediu profesional de catre technicieni atestati si cu o indelunga experienta in domeniu.
 • Reparatii TelefoaneReparatii Software
  Quick GSM Service ofera servicii de reparatii software pentru majoritatea modelelor existente pe piata romaneasca, asigurand remedierea defectelor sistemului de operare sau ale aplicatiilor.
 • Reparatii TelefoaneDecodari/Deblocari
  Quick GSM Service asigura decodarea telefonelor mobile in cazul in care acestea au fost achizitionate din alta tara si are activa restrictia de operator (sau restictia de oferta).
 • Reparatii TelefoaneDefecte cauzate de apa
  Quick GSM repara cu success problemele cauzate de contactul cu lichide a telefonului-ului tau, asigurand reparatii pentru telefoane scapate in apa, afectate de lichide sau umezeala.
 • Reparatii TelefoaneConstatare/Evaluare
  Quick GSM ofera servicii ce vin in intampinarea tuturor problemelor legate de telefonul tau, suport si consultanta, constatarea defectelor fiind GRATUITA!